Šéfkuchař: Martin Jiskra
Zájezdní Hostinec U Jiskrů je tradiční rodinná restaurace s historií sahající až do roku 1925. V roce 2019 tato historie znovu ožívá – v moderním pojetí, pod rukama zkušeného šéfkuchaře Martina Jiskry a jeho rodiny. Tento vyhlášený podnik spojuje poctivou českou kuchyni s důrazem na prvotřídní suroviny a řemeslné zpracování. Nabízí klasické speciality v moderním pojetí, domácí uzeniny a pečlivě vybraná vína či piva.
Partner restaurace:
Šéfkuchař: Petr Heneš
Long Story Short je moderní koncept propojující ubytování, gastronomii a kulturní prostor v srdci Olomouce. Tento unikátní podnik, založený Petrem Henešem, nabízí nejen stylový hostel a kavárnu s výběrovou kávou, ale také bistro s důrazem na sezónní suroviny a neotřelé chutě. Díky svému neformálnímu, ale promyšlenému přístupu se Long Story Short stalo oblíbeným místem jak pro cestovatele, tak pro místní komunitu.
Partner restaurace:
powered by Ploom
Šéfkuchař: Marek Hora
Ochutnejte Japonsko jako nikdy předtím – exkluzivně na Elimon FRESH festivalu!
Nová restaurace Yamaya, navazující na odkaz legendární Yamato, se poprvé představí veřejnosti na festivalové tour – ještě před svým slavnostním otevřením v Praze.
Za konceptem Yamaya stojí Marek Hora, jediný Ambasador japonské kuchyně v ČR, oficiálně jmenovaný japonskou vládou. Mezi 300 ambasadory na světě jich je v Evropě jen 80 – Marek je jedním z nich. Jeho zkušenosti a preciznost vtiskly této restuaraci jedinečný charakter.
Festivaloví návštěvníci budou mít exkluzivní možnost ochutnat autentické japonské menu na špičkové úrovni – dříve než kdokoli jiný.
Partner restaurace:
Úbislav, Stachy 38473 Kvilda 31, 384 93
V Divokým Bistru vaříme pro naše hosty tak, jak si vaříme doma. Bez kompromisů vaříme z kvalitních surovin. Oslovujeme místní pěstitele, farmáře a nadšence. U nás nedostanete prefabrikáty, polotovary či jiná umělá dochucovadla. Uvaříme vám čerstvé barevné jídlo, na které se můžete spolehnout. Ve skvělé kvalitě a za skvělou cenu. Naplňuje nás, že můžeme lidem na Šumavě dát ochutnat kousek světa.
Zažij chuť:
Bombay Express Plzeň je moderní indická restaurace, která přináší autentické chutě a vůně Indie přímo do srdce města. Specializuje se na tradiční recepty připravované z čerstvých surovin, a to včetně vegetariánských a veganských variant. Díky rychlé obsluze a nekompromisní kvalitě se Bombay Express stal oblíbeným místem pro milovníky exotické kuchyně, kteří ocení pravé indické kari, naan a další speciality v příjemném a neformálním prostředí.
Zažij chuť:
Šéfkuchař: Filip Töpfer
Extrémní Catering je inovativní cateringová společnost, která posouvá hranice gastronomických zážitků. Specializuje se na netradiční a adrenalinové kulinářské koncepty, které překvapují svou originalitou, chutí i prezentací. Ať už jde o exkluzivní degustační menu na neobvyklých místech, vaření v extrémních podmínkách nebo neotřelé gastronomické show, Extrémní Catering přináší jedinečné zážitky, které si hosté zapamatují. V minulých letech jste mohli například ochutnat klokaní maso nebo bizoní srdce.
Na začátku byli dva mladí lidé, kteří se zamilovali do jídla a do sebe navzájem.
Dávno před otevřením bistra trávili volný čas přípravou chuťově zajímavých burgerů a možného i nemožného streetfoodu.
Jen tak, pro radost a z lásky k jídlu.
Před šesti lety založili Bistro Leháro a dál vaří jejich oblíbené recepty.
Do domácích bulek sází vybrané lokální suroviny a potěšit zvládnou „masomily“ i vegetariány.
Bělohorská 13, Praha 1
Oysterman je specialista na čerstvé mořské plody, který přináší prémiový výběr ústřic, krevet a humra přímo na váš stůl. Jeho nabídka zahrnuje různé druhy ústřic s unikátní chutí dle původu, šťavnaté krevety a luxusního humra připravovaného s maximální péčí. Díky důrazu na kvalitu, čerstvost a precizní prezentaci se Oysterman postará o nezapomenutelný gastronomický zážitek pro všechny milovníky mořských delikates.
Spaghetti Parmigiano nabízí skvělé italské těstoviny vlastní výroby podávané přímo z bochníku 24 měsíčního sýra Parmigiano Reggiano v NC Královo Pole, Futurum a Olympii Brno. Přijďte ochutnat!
Kamýcká 235, 160 00 Praha 6
Piantado vám připraví šťavnaté argentinské hovězí na obrovském grilu, který je dovezený přímo z Argentiny a v ČR a okolí je jediný svého druhu. Nejen pro vegetariány či děti máme voňavou grilovanou kukuřici. Piantado je váš argentinský zážitek. Nemusíte jet do Argentiny, stačí ji ochutnat u nás a hned si ji zamilujete.
Labské nábřeží, 290 01 Poděbrady
Vášniví mistři ohně a kouře! Grilování pro nás není jen způsob přípravy jídla – je to životní styl. Spojuje nás přátelství, vášeň pro dokonalé BBQ a touha dělat věci po svém. Po letech testování jsme zjistili, co skutečně potřebujeme – a tak jsme začali vyrábět vlastní grily, smokery a biltongboxy na sušení masa. K tomu přidáváme poctivé omáčky a delikatesy, které posunou váš grilovací zážitek na novou úroveň.
Po ochutnání našich specialit si budete připadat, jako kdybyste byli přímo ve Vietnamu! Můžete u nás vyzkoušet vietnamské bagety, knedlíčky, závitky a dokonce i nějaké japonské speciality.
Asijská zóna na našem food festivalu!
Objevte pravou chuť jihovýchodní Asie! Spolek South East Asia – liaison, z. s. přiveze autentické speciality z Vietnamu a dalších koutů regionu. Čekají vás tradiční pokrmy, exotické nápoje a atmosféra, která vás přenese přímo do rušných asijských ulic. Přijďte ochutnat, co znamená pravá asijská kuchyně!
Informace o zpracování osobních údajů (oú) pro účely zasílání obchodních sdělení a přímého marketingu.
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Více informací
Copyright © 2024 | event4 s.r.o | Tvorba webových stránek Ota Černý, design by Beneš & Michl