Šéfkuchař: Martin Jiskra
1. Gerštl – houbový krém s příchutí husích jater – polívka z dobrého vývaru, zahuštěná švábskými neb perlovými kroupami a žemličkou, husí játra
2.Zajíc na černo stehna (bez kosti) v tmavé po cukru a švestkách hezky zatmělé omáčce s mandlemi, smažený koblih s kaštanovou pěnou
3.Husí knedlíček – bramborový knedlík plněný trhaným husím masem, červené zelí neváže se pouze na skvostnost, a tak brusinkami chutě docílená
4.Kohout na paprice – ze zmasilého kohouta patřičně osoleného a s rakouským vínem maso zavařené v nadýchané jihočeské pěře se strouhaným uzeným žloutkem
5.Sumeček s račím máslem– s žemličkou ve strunce spejchnuté maso sumce, omáčka se smetanou, vínem a kapary pěkně podávaná, máslové špalíčky z odpalovaného kukuřičného těsta
Partner restaurace:
Šéfkuchař: Petr Heneš
Předkrm
BBQ hlíva, šlehaný čerstvý sýr dochucený černým octem, chlebové chipsy, pažitka
Hlavní chod
Steak, kedlubnové pyré, nakládaná a grilovaná kedlubna, dlouhý pepř
Partner restaurace:
powered by Ploom
Šéfkuchař: Marek Hora
1.Ebi no namban zuke – opečené krevety marinované s lehce pikantní sladko-kyselou zeleninou 2.Sake tataki – lehce opečený losos marinovaný v dresinku s citrusem yuzu 3.Sushi set:
Ebi nigiri – sushi s vařenou krevetou
Hotate nigiri – sushi s mušlí sv. Jakuba
Tekka maki – rolka s tuňákem
Murasaki maki – rolka s lososem, obalená v krupičkách z rýže a shiso majonézou
Partner restaurace:
Úbislav, Stachy 38473 Kvilda 31, 384 93
1.Salát z chobotniček, mušlí a krevet, rajčata, koriandr, pasta z bílých fazolí, uzená paprika, smažená tortila
2.Francouzský tatarák z telecí svíčkové, česneková brioška, libečková majonéza
3.Kuře marinované v indickém jogurtu, pikantní salsa z bylinek a citronové trávy, zelený lívanec
4.Mechová koule, lipánek, krém z limet, rybíz
Zažij chuť:
Partner restaurace:
1.Paneer TIKKA naanchos – sýr s paprikami v klasické husté krémové cibulovo-rajčatové omáčce s koriandrem, příloha naan VEG
2.Butter chicken naanchos -kousky kuřete pečené v peci podávané v krémové máslové rajčatové omáčce, příloha naan
3.Chana masala naanchos – římský hrách (cizrna) s exotickou směsí severoindického koření, příloha naan VEG
4.Mini chicken wrap – placka naan s grilovanými kousky marinovaného kuřete s paprikou, cibulí a rajčaty
5.Mini chicken honey wrap– čerstvě upečený naan plněný grilovanými kousky marinovaného kuřecího masa s medem, salátem, omáčkou s avokádem a majonézou.
6.Biryani chicken – kořeněná rýže s kousky kuřecího masa, raita
Zažij chuť:
Šéfkuchař: Filip Töpfer
Menu
1.Uzené baby chobotničky s vodním špenátem a rybí omáčkou
2.Krokodýlí maso s fialovým batátem smažené v bylinkovém těstíčku, s ančovičkovým dipem
3.Larvy potemníka moučného s česnekem a chilli, na hranolkách z kváskového chleba
4.Terina z foie gras na sušence s ananasovou marmeládou, se salsou z ananasu a feferonek
Menu:
1. Juicy Lucy – hovězí maso plněné cheddarem, chipotle mayo, chorizo-jalapeno relish,
cheddar, naše klasická bunska
2. Bacon Jam smash – 2x vysmešované hovězí maso, naše mayo, americký cheddar, slaninový jam s cibulí, naše máslová bunska vysmešovaná s cheddarem
3. Cheesy smash – 2x vysmešované hovězí maso, cheddarová omáčka, americký cheddar, kyselé okurky, miska cheddarové omáčky, naše máslová bunska
4. Halloumi burger – grilované halloumi a houba portobello, koriandrovo-avokádová mayo, rukola, fermentovaná cibule, naše klasická bunska
Partner restaurace:
Bělohorská 13, Praha 1
Menu
• ÚSTŘICE RESERVE SPECIALES Č.3
• ÚSTŘICE RESERVE SPECIALES Č.3
• GRATINOVANÉ USTŘICE Č.1. (Cantal, bylé vino, šalotky)
• SLÁVKY “ BRASUCADE” (Paprika, cibule , bilé vino, Espelette pepř..)
• BISQUE DE HOMARD kruton + omačka rouille z Sète + Sýr Cantal
Menu:
Kamýcká 235, 160 00 Praha 6
Maso na prvním místě, chuť na maximum! Přijďte ochutnat speciality z Argentiny, kde se griluje s vášní a jí s radostí – přímo na ohni. Show na živo: grilování celé ovce na tradičním argentinském kříži (asado al asador) – pomalé pečení nad žhavým uhlím, dokonalá vůně, nezaměnitelná chuť. Skutečný zážitek pro milovníky masa!
A k tomu:
Meat Sandwiches – šťavnaté maso v křupavé bagetě, okořeněné jihoamerickým temperamentem.
Choripán – grilovaná argentinská klobása chorizo v pečivu, podávaná s chimichurri omáčkou. Ikona pouličního jídla z Buenos Aires!
Morcipán – netradiční varianta s jemnou morcillou (krevní klobásou) pro milovníky odvážnějších chutí.
Empanadas – tradiční argentinské taštičky plněné masem, sýrem nebo zeleninou. Křehké těsto, voňavá náplň – láska na první kousnutí.
Labské nábřeží, 290 01 Poděbrady
1.Grilované krevety, s avokádem, koriandrem a pickels na kukuřičné tostádě
2.Hovězí žebro, pomalu grilované v jižanském smokeru s chipotle majonézou, pečené grenaille brambory, čerstvý sýr, olej z medvědího česneku
3.Taco, čerstvá kukuřičná placka s trhaným divočákem ze smokeru, birria omáčka, cibulka, sýr, pickels
4.Jižanské vepřové, pomalu grilované vepřové v briošce, hořčičná omáčka s kajenským pepřem a ciderem, nakládaná zelenina, cibulka
Partner restaurace:
1.Letní závitky (nesmažené)
Dle výběr: s krevetami, s lososem, s kuřecím masem, s hovězím masem, s kachním masem, s tofu
2. Bún bò Nam Bộ (hovězí maso na grilu s nudlemi, zelenina, omáčka)
3. Bún chả (vepřové maso na grilu s nudlemi, zelenina, omáčka)
4. Bún ngan nướng (kachní maso na grilu s nudlemi, zelenina, omáčka
5. Mořské plody na grilu
6.Plněná kapsa (s krevetami a s hovězím masem, rýž. nudle, houby, zelenina, omáčka)
7. Krevetové knedlíky
8. Krevety v tempuře (smažené krevety)
9. Takoyaki(chobotnicové kuličky)
1.Dušené toufu na rajčatech s koriandrem a dýňovým semínkem / Đậu phụ sốt cà chua rau mùi và hạt dưa (veganské)
2.Závitky v pepřovém listu (mix mletého masa: vepřové a hovězí), pepřový dip (jogurt, dijonská hořčice, smetana, pepř, mletá paprika, citron, hovězí vývar), bageta / Cha lá lót sốt hạt tiêu
3.Jarní závitky (vepřové/krevetové): smažené v rýžovém papíru (mleté maso mix, ledový salát, skleněné nudle, vejce, sójové klíčky, pepř, sůl, cibule, jidášovo ucho) namáčené v omáčce: ocet, cukr, voda, rybí omáčka, pepř, mrkev) / Nem rán
4.Vietnamské palačinky „Baň Seo“: Placky z rýžové, kukuřičné, pšeničné mouky a kokosového mléka s vepřovým masem, krevetou, fazolkami, sójovými klíčky se salátem a bazalkou/ Bánh Xèo: thịt lợn, tôm, giá đỗ
5.Vietnamské koblížky: smažené sladké koule z rýžové mouky plněné fazolkami a obalené v sezamu / Bánh rán
Gril
1.Grilované nakládané vepřové maso (cibule, česnek, citronová tráva, skořice, badyán, hřebíček, muškátový ořech, cukr, med, česnekový olej, pepř, sladká paprika, pomerančová šťáva), příloha: kyselé okurky, mrkev, červená řepa, salátová okurka, kedlubna) + (lepkavá rýže, fazolky, kokosové mléko, sůl) / Thịt xiên nướng
2.Grilovaná vepřová žebírka (skořice, badyán, hřebíček, muškátový ořech, cibule, česnek, mušlová omáčka, rybí omáčka, sůl, cukr, med, likér Mai Que Lo (růže a cukr)), příloha: nakládaná paprika / Thịt Xá Xiú:
3.Grilované krevety na másle a česneku (bazalka, olivový olej, sůl) podáváno s nakládaným zelím/ Tôm nướng sốt bơ tỏi xiên que
4.Obalené krabí klepítko (kuličky z krabího těsta na klepítku) / Càng cua viên chiên
Warung Indonesia – chuť dalekých ostrovů na dosah ruky
Vítejte ve Warung Indonesia, malém kousku Jávy a Bali přímo uprostřed vašeho dne. Vůně čerstvě upraženého koření, cinkání woku a úsměvy, které zahřejí stejně jako pikantní sambal – to všechno k nám neodmyslitelně patří.Warung v indonéštině znamená malý rodinný podnik, kde se vaří s láskou a jí společně. Stejnou atmosféru přinášíme na festival – chceme sdílet barvy, vůně a příběhy tisíců ostrovů, aby každý host ochutnal alespoň kousek Indonésie.
Informace o zpracování osobních údajů (oú) pro účely zasílání obchodních sdělení a přímého marketingu.
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Více informací
Copyright © 2024 | event4 s.r.o | Tvorba webových stránek Ota Černý, design by Beneš & Michl