Pardubice

22.-23. 6. 2024

Pardubice

22.-23. 6. 2024

Hvězdy našeho gastronomického nebe

To nejlepší z celé ČR naservírované přímo k vám

Legendární restaurace

Café Imperial a Valoria Restaurant

Šéfkuchař: Zdeněk Pohlreich – Café Imperial

Šéfkuchař: Petr Kašparovský – Valoria Restaurant

 

Kombinace elegantního interiéru a úžasného kulinářského zážitku – to přesně najdete v Café Imperial a Valoria Restaurant. I na festivalu se můžete těšit na posezení a servis na úrovni, jako kdybyste byli přímo v restauraci.

Partner restaurace:

Long Story Short | Eatery & Bakery

Šéfkuchař: Petr Heneš

Long Story Short vyniká svou jedinečnou nabídkou pokrmů, ale i minimalistickým moderním designem na talíři. Menu vychází z moderní české kuchyně, jejíž základem jsou poctivé a sezónní suroviny, které odebírají z lokálních zdrojů počínaje masem až po zeleninu.

Partner restaurace:

Alcron Restaurant

Šéfkuchař: Josef Křížek

Alcron není jen hotel nebo restaurace, ale jedno z nejzásadnějších míst moderní české gastronomie. Historické místo, kde se již po desítky let potkává skvělá kuchyně s perfektním servisem a pečlivě vybranými víny.

Partner restaurace:

Lokální a zážitkové restaurace

GARDEN Restaurant

Vychutnejte si u nás poklady inspirované středomořskou kuchyní, produkty tuzemských farmářů, domácí těstoviny a námi stařené maso. Garden restaurant je místo, které Vás pohltí svým jedinečným designem s prvky přírody a zcela Vás vtáhne svým osobitým a profesionálním přístupem.

Tlustá kachna

Poctivá česká kuchyně a vaření z kvalitních surovin – na tom si zakládáme! Na našem běžném jídelním lístku najdete hovězí tatarák, svíčkovou, kachní stehno se zelím, telecí řízek, dukátové buchtičky a spoustu dalšího!

Čtyři sestry

Největší gurmáni z Kutné Hory? Tak to jsou jistě tyhle Čtyři sestry a jejich rodiče. Svou restauraci otevřeli již před 7 roky, v jejich menu najdete svěží modermí mezinárodní kuchyni, s nabídkou vždy pro vegetariány či vegany. Dezerty jsou vyhlášené v širokém okolí, peče je maminka se zlatýma rukama. Letos se jejich festivalová nabídka inspirovala přírodními živly – přijďte ochutnat oheň, zemi, vodu a nebo vzduch. Těšíme se na Vás!

Laborka Coffee

Čerstvé ingredience – to je naše! Nabízíme různé bowls s rýží, zeleninou, tuňákem, lososem, kuřecím či bezmasou variantou a spoustu dalšího!

Luv Banh Mi

Banh mi je druh bagety a zároveň sendviče připravovaný podle vietnamské kuchyně. Čerstvé pečivo se ze strany podélně nakrojí, aby vznikla kapsa, do níž se dává náplň. Tu tvoří převážně plátky grilovaného či trhaného masa, nakládaná a čerstvá zelenina, lístky koriandru, majonéza, sójová omáčka a pálivá omáčka na dochucení.

Extrémní catering

Šéfkuchař: Filip Töpfer

Naše jídla bývají dost netradiční a rozhodně takovéto speciality jen tak někde neochutnáte! Bizoní maso, krokodýlí ceviche, kousky holubího masa, zebra – tak tyhle delikatesy jsme měli na festivalu minulý rok a teď se můžete těšit na podobnou nabídku!

Bistro Leháro

Šťavnaté burgery z kvalitních surovin – to je naše! Rádi kombinujeme různé chutě a koření a vytváříme tím nezapomenutelný zážitek z jídla!

Oysterman

Bělohorská 13, Praha 1

Originální ústřice z jižní Francie zakápnuté citrónem. Po ochutnání si budete připadat, jako byste byli na pobřeží Středozemního moře.

BBQ boys ve spolupráci s Tullamore Dew

Vášniví milovníci grilování, dobře propečených mas a dokonalých omáček – tak bychom se mohli představit. Jsme BBQ Boys a naše cesta začala jednoduše – s láskou k dobrému jídlu a touhou sdílet ty nejlepší chutě s ostatními.

 

Arslan Buuz

Lákají vás mongolské knedlíčky? Tak to se u nás rozhodně zastavte! Vůně Asie vás rozhodně přiláká!

Pardubice

22.-23. 6. 2024