Pardubice

21.-22. 6. 2025

Sobota 21. 6. 2025

10:00 - 20:00

Elimon Cooking & Music stage

moderátor Petr Vejvoda

10:00

otevření areálu

10:00 – 11:00

reprodukovaná hudba

11:00 – 11:45

Marek Hora – Umění japonského nože, workshop o japonské kuchyni s noži Yaxell.

11:45 – 12:00

Slavnostní zahájení – primátor města Pardubice Bc. Jan Nadrchal

12:00 – 12:45

Zdeněk Pohlreich – cooking show

12:45 – 13:00

Martin Vogeltanz – Mattoni barmanská show

13:00 – 13:45

Jaroslav Sapík – ukázky vaření zvěřiny a regionálních potravin – Českomoravská myslivecká jednota

14:00 – 14:45

Šon Chung – Šonoviny TV – cooking show

15:00 – 15:45

Martin Jiskra cooking show 

16:00 – 16:45

Zdeněk Pohlreich – cooking show

17:00 – 18:00

zvuková zkouška Davida Kollera + reprodukovaná hudba

18:00 – 19:00

koncert David Koller

19:15 – 20:00

reprodukovaná hudba

20:00

konec

Talk Stage „Pod Pokličkou“ powered by Ploom

11:30 – 12:00

bude doplněno

12:45 – 13:30

bude doplněno

14:00 – 15:00

Zdeněk Pohlreich, Petr Heneš a Martin Jiskra

15:30 – 16:00

Marek Hora

16:30 – 17:00

Pepperfield

Heinz Grill akademie – The Barbecue Company a Jakub Parus

moderátor Ondřej Baumrukr

11:00 – 11:20

Jak skvěle namarinovat maso
→ Naučte se tajemství skvělých marinád, které maso promění v nezapomenutelný zážitek.

12:15 – 12:35

Grilování na každém typu grilu
→ Plynový, dřevěné uhlí nebo keramika? Ukážeme, jak na to, ať grilujete na čemkoli.

13:40 – 13:50

Správná teplota grilu
→ Tipy a triky, jak mít gril pod kontrolou a maso vždy perfektně propečené.

15:10 – 15:20

Různé styly grilování
→ Přímé, nepřímé, low & slow… Poznejte rozdíly a inspirujte se světovým BBQ.

16:10 – 16:20

Omáčky, co doladí každý gril
→ Jaké omáčky se hodí ke steakům, burgerům nebo zelenině? Objevte chutě, které pozvednou vaše BBQ na další level.

Asijská zóna Wok & Spices

11:00 – 11:30

Workshop: Vyrob si svoje vlastní mochi! 🍡

12:45 – 13:00

🍜 Asijské omáčky – ochutnej sílu chutí!

13:00 – 13:30

Workshop: Vyrob si svoje vlastní mochi! 🍡

13:45 – 14:00

🌿 Asijské bylinky a zelenina – voňavý svět v každém lístku

14:00 – 14:30

Workshop: Vyrob si svoje vlastní mochi! 🍡

14:45 – 15:00

🍵 Asijské čaje – pohoda v šálku z dálného východu

15:00 – 15:30

Workshop: Vyrob si svoje vlastní mochi! 🍡

15:45 – 16:00

🧂 Koření v asijské kuchyni – malá zrnka, velké chutě

16:00 – 16:30

Workshop: Vyrob si svoje vlastní mochi! 🍡

16:45 – 17:00

🥭 Tropické ovoce – ochutnej exotiku

17:00 – 17:30

Workshop: Vyrob si svoje vlastní mochi! 🍡

Neděle 22. 6. 2025

10:00 - 17:00

Elimon Cooking & Music stage

moderátor Petr Vejvoda

10:00

otevření areálu

10:00 – 11:00

reprodukovaná hudba

11:00 – 11:45

Ryba na talíř. Tak v čem je háček? – Mirek Dušek cooking show

12:00 – 12:45

Iveta Fabešová – cukrářská show, příprava klasického francouzského dezertu Paris-Brest.

13:00 – 13:45

Marek Hora – Umění japonského nože, workshop o japonské kuchyni s noži Yaxell.

13:50 – 14:00

Martin Vogeltanz – Mattoni barmanská show

14:00 – 14:45

Gault&Millau POP battle – Esko bistro x United kavárna v zahradě 

14:45 – 15:00

Vyhlášení vítěze o nejúspěšnější restauraci Elimon FRESH festivalu Pardubice 2025

15:00 – 15:45

SMASH-BA cooking show by Adam Rundus

16:00 – 16:45

reprodukovaná hudba

17:00 

konec

Talk Stage „Pod Pokličkou“ powered by Ploom

moderátor Ondřej Baumrukr

11:30 – 12:00

Marek Hora a pan Šon

12:30 – 13:00

Lokální kavárenská scéna

13:30 – 14:15

Iveta Fabešová

14:45 – 15:30

program bude upřesněn

Heinz Gril Akademie – The Barbecue Company a Jakub Parus

moderátor Ondřej Baumrukr

11:00 – 11:20

Jak skvěle namarinovat maso
→ Naučte se tajemství skvělých marinád, které maso promění v nezapomenutelný zážitek.

12:10 – 12:20

Grilování na každém typu grilu
→ Plynový, dřevěné uhlí nebo keramika? Ukážeme, jak na to, ať grilujete na čemkoli.

13:10 – 13:20

Správná teplota grilu
→ Tipy a triky, jak mít gril pod kontrolou a maso vždy perfektně propečené.

14:25 – 14:35

Různé styly grilování
→ Přímé, nepřímé, low & slow… Poznejte rozdíly a inspirujte se světovým BBQ.

Asijská zóna Wok & Spices

11:00 – 11:30

Workshop: Vyrob si svoje vlastní mochi! 🍡

12:45 – 13:00

🍜 Asijské omáčky – ochutnej sílu chutí!

13:00 – 13:30

Workshop: Vyrob si svoje vlastní mochi! 🍡

13:45 – 14:00

🌿 Asijské bylinky a zelenina – voňavý svět v každém lístku

14:00 – 14:30

Workshop: Vyrob si svoje vlastní mochi! 🍡

14:45– 15:00

🍵 Asijské čaje – pohoda v šálku z dálného východu

15:00 – 15:30

Workshop: Vyrob si svoje vlastní mochi! 🍡

15:45 – 16:00

🧂 Koření v asijské kuchyni – malá zrnka, velké chutě

16:00 – 16:30

Workshop: Vyrob si svoje vlastní mochi! 🍡

             

Pardubice

21.-22. 6. 2025

Pardubice