Pardubice
21.-22. 6. 2025
Festival již proběhl
Kontakt
Brno
Plzeň
Elimon Cooking & Music stage
moderátor Petr Vejvoda
10:00
otevření areálu
10:00 – 11:00
reprodukovaná hudba
11:00 – 11:45
11:45 – 12:00
Slavnostní zahájení – primátor města Pardubice Bc. Jan Nadrchal
12:00 – 12:45
Zdeněk Pohlreich – cooking show
12:45 – 13:00
Martin Vogeltanz – Mattoni barmanská show
13:00 – 13:45
Jaroslav Sapík – ukázky vaření zvěřiny a regionálních potravin – Českomoravská myslivecká jednota
14:00 – 14:45
Šon Chung – Šonoviny TV – cooking show
15:00 – 15:45
Martin Jiskra cooking show
16:00 – 16:45
17:00 – 18:00
zvuková zkouška Davida Kollera + reprodukovaná hudba
18:00 – 19:00
koncert David Koller
19:15 – 20:00
20:00
konec
Talk Stage „Pod Pokličkou“ powered by Ploom
11:30 – 12:00
bude doplněno
12:45 – 13:30
14:00 – 15:00
Zdeněk Pohlreich, Petr Heneš a Martin Jiskra
15:30 – 16:00
Marek Hora
16:30 – 17:00
Pepperfield
Heinz Grill akademie – The Barbecue Company a Jakub Parus
moderátor Ondřej Baumrukr
11:00 – 11:20
Jak skvěle namarinovat maso→ Naučte se tajemství skvělých marinád, které maso promění v nezapomenutelný zážitek.
12:15 – 12:35
Grilování na každém typu grilu→ Plynový, dřevěné uhlí nebo keramika? Ukážeme, jak na to, ať grilujete na čemkoli.
13:40 – 13:50
Správná teplota grilu→ Tipy a triky, jak mít gril pod kontrolou a maso vždy perfektně propečené.
15:10 – 15:20
Různé styly grilování→ Přímé, nepřímé, low & slow… Poznejte rozdíly a inspirujte se světovým BBQ.
16:10 – 16:20
Omáčky, co doladí každý gril→ Jaké omáčky se hodí ke steakům, burgerům nebo zelenině? Objevte chutě, které pozvednou vaše BBQ na další level.
Asijská zóna Wok & Spices
11:00 – 11:30
Workshop: Vyrob si svoje vlastní mochi! 🍡
🍜 Asijské omáčky – ochutnej sílu chutí!
13:00 – 13:30
13:45 – 14:00
🌿 Asijské bylinky a zelenina – voňavý svět v každém lístku
14:00 – 14:30
14:45 – 15:00
🍵 Asijské čaje – pohoda v šálku z dálného východu
15:00 – 15:30
15:45 – 16:00
🧂 Koření v asijské kuchyni – malá zrnka, velké chutě
16:00 – 16:30
16:45 – 17:00
🥭 Tropické ovoce – ochutnej exotiku
17:00 – 17:30
Ryba na talíř. Tak v čem je háček? – Mirek Dušek cooking show
Iveta Fabešová – cukrářská show, příprava klasického francouzského dezertu Paris-Brest.
Marek Hora – Umění japonského nože, workshop o japonské kuchyni s noži Yaxell.
13:50 – 14:00
Gault&Millau POP battle – Esko bistro x United kavárna v zahradě
Vyhlášení vítěze o nejúspěšnější restauraci Elimon FRESH festivalu Pardubice 2025
SMASH-BA cooking show by Adam Rundus
17:00
Marek Hora a pan Šon
12:30 – 13:00
Lokální kavárenská scéna
13:30 – 14:15
Iveta Fabešová
14:45 – 15:30
program bude upřesněn
Heinz Gril Akademie – The Barbecue Company a Jakub Parus
12:10 – 12:20
13:10 – 13:20
14:25 – 14:35
Workshop: Vyrob si svoje vlastní mochi!
Asijské omáčky – ochutnej sílu chutí!
Asijské bylinky a zelenina – voňavý svět v každém lístku
14:45– 15:00
Asijské čaje – pohoda v šálku z dálného východu
Koření v asijské kuchyni – malá zrnka, velké chutě